Mondkapjes vergelijken

Webshop Product Vanaf prijs Levertijd Bestellen Kwaliteit Certificaat
BulkDrogisterij.nl 3-laags mondkapjes € 1,60 1 dag
Bestel nu Uitstekend CE
aanwezig
Drogisterij.net 3-laags mondkapjes € 2,32 2-3 dagen Bestel nu Uitstekend CE
aanwezig
Bol.com 3-laags mondkapjes € 2,50 5-6 dagen Bestel nu Goed Niet
aanwezig
Amazon 3-laags mondkapjes €1,60 10-35 dagen Uitverkocht Matig Niet
aanwezig
Maskersdirect.nl 3-laags mondkapjes €3,00 3-4 dagen Bestel nu Goed Niet
aanwezig
Salon-hygiene.nl 3-laags mondkapjes €2,50 2-3 dagen Bestel nu Matig Niet
aanwezig
Bescherming24.com 3-laags mondkapjes €2,50 2-3 dagen Bestel nu Goed Niet
aanwezig

Dit zijn op het moment de meest populaire mondkapjes aanbiedingen op het internet voor mondkapjes. U kunt ze eenvoudig vergelijken in onze bovenstaande tabel. Wij beoordelen op kwaliteit, levertijd, service en prijs. De aanbieders en prijzen wisselen van dag tot dag, omdat de mondkapjes snel uitverkocht zijn. Wij proberen de lijst daarom dagelijks bij te werken.

LETOP: Op het moment worden er veel mondkapjes voor goedkope prijzen aangeboden door Nederlandse webshops, er word vervolgens verteld dat de mondkapjes binnen 24uur worden verzonden. Er word echter niet vermeld, dat de mondkapjes vanuit China worden verstuurd, en dat de levertijd 4-7 weken is!

De webshops in ons bovenstaande overzicht versturen allemaal uit Nederland, op Amazon na.

Waar mondkapjes online kopen?

Wij hebben de meer dan 10 webshops vergeleken waar je de beste mondkapjes kunt kopen. Nu is het erg eenvoudig geworden om de juiste mondkapjes en webshops te vinden. Wij adviseren BulkDrogisterij.nl omdat deze partij als enige aanbied om achteraf te betalen, snelste levertijd en tevens de beste prijs/kwaliteit heeft.

Hoe zit het met vertraging?

Helaas hebben momenteel alle Nederlandse webshops last van vertraging, dit komt doordat er afstand van 1,5 meter dient worden gehouden in de warehouses. Tevens hebben PostNL, DHL, etc ook flinke capaciteitsproblemen opgelopen doordat er teveel pakketjes worden verstuurd. Dit komt omdat de meeste mensen nu alles online bestellen.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Dit hangt van de webshop af, bij sommige webshops betaal je helemaal geen verzendkosten vanaf een bepaald bedrag. De verzendkosten varieert normaal gesproken tussen de 4,50 en 6,50 euro voor Nederland.

Een product is heel goedkoop maar de levertijd is lang, hoe kan dat?

Dit komt waarschijnlijk omdat dan de producten direct vanuit de leverancier worden verzonden. De leverancier kan zich overal ter wereld bevinden, bijvoorbeeld in China. Maar het kan ook een ander Europees land zijn. De prijs is dan goedkoop omdat de ‘middle man’ word uitgeschakeld en er direct vanuit de fabrikant word aangekocht zonder verdere tussenschakels. Het nadeel is dat de levertijd kan oplopen tot 4-8 weken momenteel.